FRICO vazdušne zavese

FRIGOMEX je generalni distributer švedske kompanije FRICO za Srbiju, Crnu Goru, Republiku Srpsku i Makedoniju.

Pravi razlozi da izaberete Frico

Više od osamdeset godina iskustva u razvoju proizvoda za raznoliku skandinavsku klimu nas je proizvelo u jedinstvenu banku saznanja. To je danas naša osnova za stvaranje energetski efikasnih rešenja za ugodnu klimu u prostoru.

Znanje i mogućnosti

Dok smo razvijali naše proizvode, naša saznanja o tome kako stvoriti energetsku efikasnu i ugodnu klimu u prostoru, su se stalno uvećavala. Mi sada imamo jednu od najmodernijih i najnaprednijih labaratorija za ispitivanja vazduha i zvuka u Evropi koja nam uvek stoji na raspolaganju. Razvijanje energetski efikasnih proizvoda je fokus Frica.Postizanje najboljih rezultata sa najmanjom potrošnjom energije bez kompromisa u kvalitetu i dizajnu.

Stručna lokalna podrška

Frico je prisutan u više od 50 zemalja širom sveta sa mrežom trgovaca, predstavnika i nezavisnih distributera. Naši visoko stručni predstavnici su pažljivo birani i zajedno smo sposobni da vam obezbedimo najbolju moguću podršku. Da bi našli vama najbližeg predstavnika ili distributera, molimo vas posetite naš sajt

 

Pogledajte kako Frico Thermozon tehnologija funkcioniše

 

Kvalitet i dugotrajnost

Frico nudi postojane i visoko kvalitetne proizvode. Naša garancija je tu zbog vaše sigurnosti. Ona pokriva izuzetno retke greške u proizvodnji i važi tri godine. Frico proizvodi su projektovani za dugotrajan rad i laki su za održavanje. Vama je kroz našu distributersku mrežu obezbeđeno pouzdano održavanje i servisna podrška, koja podrazumeva i raspoloživost rezervnih delova za najmanje deset godina od dana kupovine.

Opširnije na: