O nama

FRIGOMEX je kompanija koja se u svojoj dvadesetogodišnjoj istoriji bavila primenom tehnike hlađenja i izgradnjom rashladnih postrojenja i objekata. Obim naše delatnosti, posebno u zadnjih deset godina proširili smo sektorom montaže termoizolacionih panela kao posebne delatnosti. Naša ponuda zaokružila je: projektovanje, isporuku materijala, montažu fasadnih i krovnih sistema i izvođenje ostalih građevinskih radova na izgradnji i zatvaranju objekata.

Organizovani smo kao visoko specijalizovano preduzeće u oblasti izgradnje industrijsko-komercijalnih objekata dinamičnog i vrhunskog dizajna, najvišeg estetskog izgleda i visokoučinkovite energetske efikasnosti. Naša kompanija i zaposleni neprekidno se usavršavaju i obučavaju za korišćenje savremenih materijala za fasade i krovove, tako da posedujemo licence najznačajnijih proizvođača tih materijala kao njihovi ovlašćeni instalateri (Kingspan, Sika, Frico).

Naša osnovna snaga je socijalna odgovornost kompanije, a rezultat toga je zadovoljstvo svih zaposlenih u kompaniji i njihovo nesebično zalaganje i požrtvovanje.