Klimatizacija i rashladni sistemi sa regulisanom temperaturom

Mali broj preduzeća može da se pohvali epitetom najboljeg. Slagalica se mora složiti i svi elementi moraju biti na svom mestu. Tri osnovna elementa koja se moraju zadovoljiti su: Kvalitet, Ekonomičnost, Efikasnost. Mi se nadamo da smo našu slagalicu složili najbolje a to nas stavlja na lidersku poziciju u ovoj oblasti, poziciju prema kojoj se rangiraju sva ostala preduzeća.

KVALITET

Preduzeće Frigomex bavi se primenom tehnike hlađenja u svim oblastima i delatnostima. Projektovanjem, proizvodnjom i montažom svih tipova rashladnih i klima sistema. Servisom, održavanjem rashladne opreme kao i trgovinom rezervnim delovima za istu.

Zastupljeni su svi vidovi rashladne (freon i amonijak) i klima tehnike za različite namene: hladnjače plusnog i minusnog režima, skladišta, rashladne komore za čuvanje voća i povrća, ULO komore, tuneli za zamrzavanje, svi vidovi industrijske i komercijalne klimatizacije, elektronski sistemi nadzora temperature i rashladne opreme.

Kroz svoj dugogodišnji rad, stekli smo poverenje najboljih inostranih proizvođača opreme iz oblasti rashladne i klima tehnike, a na obostrano zadovoljstvo svakim danom proširujemo svoju saradnju.