o nama

Mi smo drugačiji, mi smo Frigomex

FRIGOMEX je kompanija koja se u svojoj tridesetogodišnjoj istoriji a posebno u poslednjih dvadeset godina bavi primenom tehnike hlađenja i izgradnjom rashladnih postrojenja i objekata. Obim naše delatnosti, poseb

no u zadnjih deset godina proširili smo sektorom montaže termoizolacionih panela kao posebne delatnosti. Naša ponuda zaokružila je: projektovanje, isporuku materijala, montažu fasadnih i krovnih sistema i izvođenje ostalih građevinskih radova na izgradnji i zatvaranju objekata.

Organizovani smo kao visoko specijalizovano preduzeće u oblasti izgradnje industrijsko-komercijalnih objekata dinamičnog i vrhunskog dizajna, najvišeg estetskog izgleda i visokoučinkovite energetske efikasnosti. Naša kompanija i zaposleni neprekidno se usavršavaju i obučavaju za korišćenje savremenih materijala za fasade i krovove, tako da posedujemo licence najznačajnijih proizvođača tih materijala kao njihovi ovlašćeni instalateri (Kingspan, Sika, Isopan, Trimo Frico).

Naša osnovna snaga je socijalna odgovornost kompanije, a rezultat toga je zadovoljstvo svih zaposlenih u kompaniji i njihovo nesebično zalaganje i požrtvovanje.

Frigomex

Frigomex

Raspolažemo sopstvenom, najsavremenijom opremom i mehanizacijom za montažu: od teleskopskih viljuškara, radnih korpi i platformi, dizalica, vakumskih hvatača i ostalih specijalizovanih alata za montažu panela. Svi naši radnici obučeni su za rad na visini uz korišćenje zaštitne opreme.

Materijali koje koristimo su sertifikovani od strane vodećih međunarodnih i domaćih laboratorija, ističu se odličnim koeficijentima toplotne provodljivosti, vatrootpornošću, funkcionalnošću i dugim vekom trajanja.

Frigomex

Proizvođači sa kojima sarađujemo su vodeće kompanije u svetu i garantuju vam da koristeći njihov vrhunski dizajn, raznovrsnost proizvoda i paletu boja, planirate najlepše objekte, koje smo mi u stanju da izvedemo za vas.

Danas, na osnovu broja i kvaliteta izvedenih objekata, mi smo jedna od vodećih kompanija u regionu, u oblasti montaže prefabrikovanih sendvič panela za fasade i krovove.

Naša vizija i ideja je da uvek budemo bolji od očekivanja investitora i da objekti koje gradimo istaknu sve naše sposobnosti i vrhunsku završnu obradu, tako da predsatvljaju pečat našeg poslovanja u prostoru i vremenu.

Gradimo i dalje

FRIGOMEX je ovlašćeni instalater KINGSPAN, ISOPAN i TRIMO fasadnih i krovnih panela. Dugogodišnja saradnja ovih kompanija postavila je visoke standarde u izgradnji objekata visoke energetske efikasnosti, i sjajnog estetskog izgleda. Stručni timovi naših kompanija pružiće vam uvek kompletnu uslugu u izboru najboljih rešenja za vaše objekte.

Frigomex

Sa kompanijom SIKA već godinama razvijamo odličnu poslovnu saradnju u korišćenju njihovih proizvoda. Redovna obuka naših montera za pravilnu upotrebu sika proizvoda, njihova tehnička podrška i konstantna kontrola izvedenih radova, sigurni su elementi da izaberete Frigomex za ugradnju sika proizvoda.

Frigomex

FRIGOMEX doo. je excellent distributer, montažer i serviser švedske kompanije FRICO koja je najznačajniji svetski proizvođač vazdušnih zavesa, kalorifera i zračećih grejnih tela.

Frigomex

Frigomex

Frigomex

Ovlašćeni instalater firmi

 

Izjave za medije

Milenko Petković, generalni direktor, za Bizlife portal kaže da ne postoji specijalan recept za stvaranje uspešnog preduzeća u Srbiji, ali veruje da su veliki trud, rad i stalno učenje, usavršavanje i želja za uspehom u poslu koji volite jedini put ka tom cilju. Pored puno rada, dodaje da je neophodno i malo sreće.

Pročitajte kompletan tekst